Vertaling: A. Beugelsdijk

Er zijn verschillende updates vandaag over a-ha’s laatste single, ‘Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah)’.

De single werd vorige week in Noorwegen uitgebracht en debuteerde in het Noorse singles hitlijst van deze week op # 13. Het nummer blijft stijgen in de airplay hitlijst in Noorwegen, deze week bereikte het # 6.

Morgen zal de single haar radiopremière in het VK hebben in de Ken Bruce show op Radio 2. De uitzending is voor een week nadat het uitgezonden is online beschikbaar dus als je niet in de gelegenheid bent om het live te luisteren is er altijd nog gelegenheid om het in de komende dagen online te beluisteren.

Fans in Boedapest, Hongarije waren de eersten die a-ha’s ‘Butterfly Butterfly’ live in concert konden horen tijdens hun optreden gisteravond op Papp László Sportarena. A-ha openden hun set met de nieuwe single, en er zijn een paar videoclips van op YouTube.

Over video’s gesproken, als je a-ha.com op Twitter volgt of nieuwtjes controleert op deze home pagina, weet je al dat de video voor ‘Butterfly, Butterfly’ eerder deze week werd gefilmd in Engeland, met regisseur Steve Barron. Als de regisseur van zeven van de vroege a-ha video’s, met inbegrip van hun baanbrekende videoclip van “Take On Me” vijfentwintig jaar geleden, lijkt de betrokkenheid van Steve Barron bij de definitieve a-ha’s video passend – en niet te vergeten opwindend – in de ogen van veel fans. We hebben nog geen informatie over de release datum voor de video, maar we zullen dit zeker posten zo snel als wij het weten.

In de tussentijd, als je de foto’s nog niet hebt gezien van de video-shoot, hierbij wat hoogtepunten (klik op de foto om een grotere versie te zien):
Early Breakfast.. on Twitpic

Butterfly begin.. on Twitpic

What do you think? on Twitpic

Guess what?!? on Twitpic

The last.. on Twitpic


Tags: , , , , , ,

Comments are closed.