Vertaling: A. Beugelsdijk

De plannen ontwikkelen zich voor de officiële fan party in Oslo aankomende december. Tot op heden hebben meer dan 1100 fans uit 39 landen zich aangemeld om op de hoogte gehouden te worden over het feest – en met zo veel fans uit de hele wereld die a-ha’s carrière samen willen vieren, gaat het om een nacht om nooit te vergeten!

Wij weten dat jullie veel talent en veel goede ideeën hebben! Wij zijn op zoek naar een gaaf ‘fan party logo’ dat gebruikt kan worden, ook op T-shirts, affiches en misschien nog andere items. Deze wedstrijd staat open voor alle fans, niet alleen degenen die aanwezig zullen zijn.

Stuur je eigen originele officiële fan party logo ontwerpen door voor 13 augustus naar party@a-ha.com. Zodra we alle inzendingen hebben ontvangen, zullen we een selectie plaatsen op a-ha.com en jullie fans te vragen om te stemmen op jullie favoriete ontwerp. Er zal een prijs zijn voor de persoon wiens ontwerpt wordt gekozen.

Let op dat de ontwerpen een maximum van vier kleuren mag hebben, steunkleur ontwerpen hebben een voorkeur, zonder aflopende kleuren. Gelieve je ontwerp in Hi RES-formaat, hi kwaliteit, op witte achtergrond.

Ik dank jullie bij voorbaat voor jullie tijd en creativiteit! Als je vragen hebt, voel je vrij om een e-mail te sturen naar party@a-ha.com.


Tags: , ,

Comments are closed.