Vertaling: A. Beugelsdijk
Zoals Paul vorige week op Instagram vermelde, keerde de band afgelopen donderdag terug naar Noorwegen om te starten met de laatste loodjes van hun ‘Cast In Steel’ tournee.

De eerste twee shows waren in het weekend in het Oslo Spektrum – twee uitverkochte concerten vol uitbundige energie, bewijst nog maar eens dat a-ha het huis op zijn kop kan zetten en het dak eraf kan blazen! Met de enorme visuele effecten van onder andere oude en recente beelden prikkelt de band het publiek, terwijl ze op beide avonden voor een zeer dankbaar publiek een mix van zowel de klassieke als nieuwe liedjes ten gehore brachten .

AHA_TourBlogs_05012016b

Tijdens de shows, spraken zowel Morten als Magne het publiek toe in een mix van het Noorse en het Engels. Hiermee zorgde ze ervoor dat zowel de Noren als de buitenlandse fans werden betrokken bij het optreden. Zoals het een gewoonte is geworden tijdens deze tour, veranderde Magne enkele stukken tekst uit ‘Lifelines’, zodat het specifiek aan het publiek was aangepast:

‘One night (op een avond)
in my home town (in mijn thuisstad)
in Oslo (in Oslo)
with my friends around (omringt met mijn vrienden)
that’s all’ (dat is alles)

We posten live updates van de laatste zeven shows op Instagram, om een zo goed mogelijke indruk te geven van de shows, zorg ervoor dat u hier head over there daar ook even kijkt en volg ons! Een van onze favorieten is de clip van de laatste momenten van het concert op zaterdagavond, toen de band zeker erg blij was met de show en het publiek hen een goed afscheid gaf!

Photos

Set List

I’ve Been Losing You
Cry Wolf
Move to Memphis
Stay on These Roads
The Swing of Things
Cast in Steel
Crying in the Rain
Mother Nature Goes to Heaven
We’re Looking for the Whales
Velvet
Lifelines
Here I Stand and Face the Rain
Scoundrel Days
Sycamore Leaves
Foot of the Mountain
She’s Humming a Tune
Hunting High and Low

The Sun Always Shines on TV
Under the Makeup
The Living Daylights

Take on Me


Tags: , , , ,

Comments are closed.